Samarbetspartners

Sedan 1919 är Wasa den största tillverkaren av knäckebröd i världen, och produkterna säljs i 40 olika länder, från Skandinavien till USA. År 1999 blev Wasa en del av Barilla-koncernen tillsammans med många andra bagerivarumärken som till exempel Mulino Bianco, Harrys och Pavesi. Wasa har bageri i Filipstad, Sverige, och i Celle, Tyskland.

SMARTA TÖRSTSLÄCKARE SEDAN 2008

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var vad grundarna av Vitamin Well både såg en lucka för på dryckesmarknaden och saknade själva.

2015 beslutade Blenda & Yohan Adell von Corswant att börja med egna viner. Blenda som är konstnär tecknade etiketterna för ett Bordeauxvin och ett Loirevin.

Det var startskottet för en lång rad egna viner under egna varumärket MAISON SANS PAREIL. Snart kom Champagne, DuoBoxen och många fler.

Idag säljs Gastrodevs viner i flera länder och intresset ökar från importörer runt om i världen.

Brewery International Sweden AB startade sin verksamhet i Sverige 2005 och har på kort tid blivit en viktig aktör på den svenska dryckesmarknaden. I portföljen har vi öl, vin och sprit men även soft drinks, och specialiteter som kombucha och sake. Hos oss hittar ni produkter från världens alla hörn. Vi levererar till restauranger, grossister, dagligvaruhandeln och Systembolaget.

Coca-Cola AB ansvarar för marknadsföringen av några av världens mest kända varumärken av icke alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden. Varumärkena i vår svenska produktportfölj är Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, MER®, Bonaqua®, Powerade®, fuzetea®, glacéau Smartwater®, Chaqwa®, Royal Bliss® och HonestOrganic®. I Jordbro utanför Stockholm producerar Coca-Cola European Partners Sverige AB cirka 1,4 miljoner liter dryck varje dag.

Hygiengruppen
Säker hygien, Vi leder, driver och utvecklar helhetsåtaganden
kring hela hygienprocessen i syfte att skapa
»säker hygien« inom Hotell & Restaurang, Offentlig sektor, Handel och Industri.

Korvgubbens finsenap har funnits sedan 1953 som då tillverkades av en man som ägde en korvkiosk, en riktig korvgubbe med andra ord. På den tiden skulle nämligen den som sålde korv se ut på ett speciellt sätt, man skulle vara rent och snyggt klädd, med mössa, skjorta, slips och en vit rock. Hur detta såg ut kan man se på våra senapsburkar.

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi är rikstäckande och från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 19 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum

DL Moberg AB arbetar främst med affärsutveckling, marknadsföring och varumärkesbyggnad. Men även tjänster inom It för små och mellanstora företag.

Välkomna till en ny fräsch dansförening för dig som är en ren nybörjare på dans, för dig som redan är en en inbiten dansare, för dig som vill lära dig en ny dans och för dig som vill kombinera träning och motion med en oändlig skopa glädje!

I samarbete med Vallentuna dans får alla MEDLEMMAR i rabatterad entré till alla danskvällar på Sundsta. Du betalar 150kr i stället för 250kr

Dela sidan

Öppettider

Öppet alla dagar 9-17. Dagens lunch serveras 11-15. Lättare rätter & go´fika efter linch!
Måndag-söndag 09:00 - 16:00
 
 
Ring gärna för bordsbokning & information! 0175-60554