Samarbetspartners

Sedan 1919 är Wasa den största tillverkaren av knäckebröd i världen, och produkterna säljs i 40 olika länder, från Skandinavien till USA. År 1999 blev Wasa en del av Barilla-koncernen tillsammans med många andra bagerivarumärken som till exempel Mulino Bianco, Harrys och Pavesi. Wasa har bageri i Filipstad, Sverige, och i Celle, Tyskland.

SMARTA TÖRSTSLÄCKARE SEDAN 2008

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var vad grundarna av Vitamin Well både såg en lucka för på dryckesmarknaden och saknade själva.

Hygiengruppen
Säker hygien, Vi leder, driver och utvecklar helhetsåtaganden
kring hela hygienprocessen i syfte att skapa
»säker hygien« inom Hotell & Restaurang, Offentlig sektor, Handel och Industri.

Korvgubbens finsenap har funnits sedan 1953 som då tillverkades av en man som ägde en korvkiosk, en riktig korvgubbe med andra ord. På den tiden skulle nämligen den som sålde korv se ut på ett speciellt sätt, man skulle vara rent och snyggt klädd, med mössa, skjorta, slips och en vit rock. Hur detta såg ut kan man se på våra senapsburkar.

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi är rikstäckande och från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 19 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum

DL Moberg AB arbetar främst med affärsutveckling, marknadsföring och varumärkesbyggnad. Men även tjänster inom It för små och mellanstora företag.

År 2007 grundade Glenn Ström No.1 som idag ligger beläget i den charmiga staden Vänersborg. Vi är en engagerad aktör inom dryckesbranschen och är specialiserade på att tillverka och erbjuda alkoholhaltiga drycker.

Öppettider

 
 
Ring gärna för bordsbokning & information! 0175-91054