Samarbetspartners

Här i Gevalias rosteri i Gävle rostas, blandas och mals alla Gevalias bryggkaffen. Det ger en absolut ovärderlig kontroll på kaffets kvalitet. Våra provsmakare och kvalitetskontrollanter ser personligen till att de olika kaffena alltid får sin specifika karaktär, smak och arom – kort sagt att upplevelsen av ett kaffe ständigt är precis densamma.

Falköga är en revision- och redovisningsbyrå i Stockholm med starkt fokus på företagsrådgivning. Falköga arbetar proaktivt och engagerat för att vara det givna valet som er företagspartner för redovisning, revision och företagsrådgivning.

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. Vi är rikstäckande och från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 19 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum

Anjous Potatis och Grönsaker i Norrtälje levererar potatis och grönsaker av hög kvalité till butiker, restauranger
och kommuner i Stockholmsområdet.

Välkomna till en ny fräsch dansförening för dig som är en ren nybörjare på dans, för dig som redan är en en inbiten dansare, för dig som vill lära dig en ny dans och för dig som vill kombinera träning och motion med en oändlig skopa glädje!

I samarbete med Vallentuna dans får alla MEDLEMMAR i rabatterad entré till alla danskvällar på Sundsta. Du betalar 150kr i stället för 250kr

Dela sidan

Öppettider

 
 
Ring gärna för information! 0175-60554